22 роки ефективної роботи на ринку охоронних послуг України

Пам’ятка безпеки для водіїв і автовласників
9 Серпня, 2019
Охорона СТЕЛС-1 забезпечує правопорядок в ТЦ GLOBUS
11 Жовтня, 2019

22 роки ефективної роботи на ринку охоронних послуг України

У понеділок, 12 серпня група компаній СТЕЛС-1 відзначила ще одну, 22-ту річницю зі дня заснування. Десятки груп швидкого реагування несли патрулювання. Сотні охоронників забезпечували безпеку об’єктів усіх категорій складності в Києві та по всій території України.

Засновник компанії Вячеслав Павлів приймав вітання і сам вітав кращих з кращих групи компаній СТЕЛС-1: «Сьогодні наш день народження, наше свято. Але ми – забезпечуючи безпеку в режимі 24/7 – розуміємо, що відпочивати ніколи. Завтра – як і вчора, і сьогодні – ми будемо оберігати життя, здоров’я людей, будемо забезпечувати недоторканість майна тисяч фізичних і юридичних осіб. В цьому наше покликання! ».

Наша місія – охороняти і захищати! Ми завжди поруч!..

12 серпня співробітники СТЕЛС-1 отримували нагороди та цінні подарунки. Старші інспектори охорони В’ячеслав Корнієнко та Олександр Куцим, наприклад, найближчим часом безкоштовно відвідають Єрусалим. Відвідають цілком заслужено! Саме під керівництвом цих фахівців безпеки від початку 2019 року було попереджено десятки злочинів і правопорушень. «Наші хлопці повинні відновити сили для подальшої ефективної роботи», – зауважив Вячеслав Павлів, побажавши миру, радості та успіхів у добрих справах всім колегам і клієнтам СТЕЛС-1.