Президент України пообіцяв лікувати хворобу рейдерства

Флагманські орієнтири ринка охоронних послуг України
19 Червня, 2019
Системи відеоспостереження
25 Червня, 2019

Президент України пообіцяв лікувати хворобу рейдерства

20 червня в Києві відбувся форум “Діалог влади та бизнесу”. Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками Американської торговельної палати в УкраїніЄвропейської Бізнес АсоціаціїIT Ukraine, Спілки Українських Підприємців.

В ході зустрічі голова держави пообіцяв представникам ділових кіл України, що вже наступного року рейдерство вже не буде системним явищем в Україні. “Це діагноз, а не вирок. Обіцяю – будемо лікувати. Вірю, що в найближчі місяці ви помітите відчутну різницю…”, – цитує Володимира Зеленського офіційний сайт голови держави. При цьому підкреслюється важливість для України надійних правоохоронних органів (зокрема, їх декомерціалізації), продовження руху до стандартів Євросоюзу та низка інших аспектів оздоровлення економіки. “СБУ повинна боротися зі шпигунами й диверсантами, а не займатися бізнесом”, – наголосив Володимир Зеленський.

“Актуальність даної проблематики не викликає сумнівів, як і важливість позитивних сигналів для ринку з боку голови держави”, – зауважив Вячеслав Павлів, віце-президент Української Федерації Професіоналів Безпеки, який також взяв участь 20 червня в “Діалозі влади та бізнесу”. “Безпека в Україні має стати безпечною“, – підкреслював засновник групи компаній СТЕЛС-1 в одному з авторитетних українських видань практично напередоні зустрічі з головою держави.