Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
1 Січня, 2019
Мобільні групи СТЕЛС-1 протидіють злочинності
27 Лютого, 2019

Процесуальні порушення при перевірці

26 лютого головний офіс СТЕЛС-1 відвідала група осіб в балаклавах з автоматичною зброєю, які назвались співробітниками СБУ. В ході візиту особи, які назвалися перевіряючими, припустились серйозних процесуальних порушень. Менеджер відділу продажу групи компаній СТЕЛС-1 був госпіталізований. Наразі стан співробітника нормалізувався.

Група компаній СТЕЛС-1 працює в звичайному режимі. Всі наші дії – чiтко в правовому полі,  повністю відповідають Закону України «Про охоронну діяльність».

Якість наших послуг підтверджена відгуками клієнтів, зокрема — транснаціональних компаній; міжнародним сертифікатом якості послуг ISO; Українською Федерацією Професіоналів Безпеки.

Наша місія – охороняти та захищати. Ми – завжди поруч!

Ми шанобливо ставимось до журналістської праці та хочемо підкреслити, що в СТЕЛС-1 не прийнято дискримінувати фізичних і юридичних осіб за релігійною ознакою. Релігійні переконання та вподобання, так само і їх відсутність — це справа особистого вибору кожного. Переконані, що такої ж позиції мають дотримуватися і представники контролюючих інстанцій, і соціально відповідальні ЗМІ.

Нагадуємо також, що ділова репутація є немайновим благом і охороняється діючим законодавством України. Порушення права на недоторканість ділової репутації полягає в розповсюдженні неправдивих відомостей про юридичну особу. Розміщення та тиражування недостовірної інформації, поміж іншого, пропагандує вседозволеність і безкарність правопорушників, підриваючи довіру до приватних охоронних компаній і правоохоронної системи України загалом.