В ефірі Радіо Київ
1 Лютого, 2018
Про охорону квартир
1 Червня, 2018

УФПБ відзначає ефективність нашої роботи

Від імені Української Федерації Професіоналів Безпеки її голова Сергій Сидоренко привітав співробітників, клієнтів і партнерів СТЕЛС-1 з ще однією – вже дев’ятнадцятою – річницею роботи на ринку охоронних послуг України. При цьому президент УФПБ відзначив надійність, сумлінність і професіоналізм співробітників нашої служби охорони.

Засновник служби охорони СТЕЛС-1 В’ячеслав Павлів, в свою чергу, подякував «всім тим, хто сумлінно трудиться, охороняючи і оберігаючи». «Це – добра справа. Світ в серцях, будинках, офісах наших партнерів – ось найкраща оцінка нашої роботи. Саме це – справжнє свідоцтво наших зусиль і праць », – підкреслив він.

За час роботи СТЕЛС-1 вдалося створити кращу в Україні систему мобільного реагування; структуру, яка об’єднує понад тисячу професіоналів, оснащену найсучаснішими технологіями. Результат очевидний – ефективне забезпечення безпеки життів, збереження майна тисяч фізичних, юридичних осіб. «Але ми не поспішаємо підводити підсумки …», – говорить В’ячеслав Павлів, відзначаючи потенціал українського ринку охоронних послуг і своєї компанії.