Фахівці охорони підтримали дебютний альбом “Симфоманії”

Прес-конференція в УНІАН
25 Квітня, 2009

Фахівці охорони підтримали дебютний альбом “Симфоманії”

24 квітня 2009-го року в Києві відбулась прес-конференція, присвячена випуску дебютного альбому «Імперія» інструментальної групи «Симфоманія».

«Музыка та виконання групи вражають потужним і енергетичним звучанням і органічністю», – цитує всеукраїнська інформаційна агенція УНІАН засновника групи компанії СТЕЛС-1 Вячеслава Павліва, який підтримав випуск дебютного альбому.

До «Імперії» увійшли авторські композиції однієї з учасниць групи Марії Бродової, а також авторська аранжировка творів Іоганна Себастьяна Баха.

«Група працює в стилі нео-классік и симфо-рок. Це та музика, якої зараз в Україні не вистачає», – відмітив продюсер групи Олександр Мілевський.

Нагадаємо, що група «Симфоманія» була створена в 2004 році на основі класичного квартету, заснованого студентками Музичної Академії ім. П. Чайковського. Від часу заснування група виступала на відкритті «Євробачення-2005» в Києві, на Міжнародному музичному фестивалі «Таврійські ігры 2005-2006», Українському музичному фестивалі «Лазурнтй берег 2006», на церемонії нагородження премії в сфері телебачення «Телетриумф-2006», на першому українському балу «Золота Амфора».