Сигналізація та домашні улюбленці

Власники домашніх тварин часто стикаються з проблемою помилкових спрацювань датчиків руху через активність своїх улюбленців.

Як уникнути цих незручностей?

Маємо для вас кілька корисних порад.

  • Вибір правильних датчиків руху – існують спеціальні датчики руху, розроблені з урахуванням наявності домашніх тварин. Вони мають вбудовані фільтри, що дозволяють ігнорувати рухи тварин вагою до 25 кг.
  • Налаштування чутливості датчиків – зменшення чутливості допоможе уникнути спрацювань через активність ваших улюбленців. Проте надмірне зменшення чутливості може вплинути на здатність датчиків виявляти зловмисників.
  • Розміщення датчиків на правильній висоті – розташування датчиків вище рівня росту тварин допоможе зменшити кількість помилкових тривог.
  • Використання камер відеоспостереження – вони дозволяють у режимі реального часу стежити за тим, що відбувається в вашому домі.
  • Звернення до професіоналів – найкращий спосіб уникнути проблем з помилковими тривогами – це звернутися до професіоналів.

Охоронна компанія Стелс-1 пропонує послуги з встановлення та налаштування систем сигналізації з урахуванням наявності домашніх тварин. Наші фахівці допоможуть вам підібрати оптимальні рішення та забезпечити максимальний захист вашого дому без незручностей.